Cum poți cumpăra cartea „Cine ești tu, doctore?”

coperta_carte_012013_A5okPentru moment am decis sa nu o distribuim pe canalele consacrate (este o carte de nisa si nu de librarie); o vom distribui direct.

Modalitatea de a achizitiona online cartea „Cine esti tu, Doctore?” este de a trimite o solicitare de achizitie carte (cu adresa de livrare si datele facturare, numar de telefon, si pe numele cui as putea sa fac o dedicatie) pe adresa iordache @ iordache.biz . Eliminati spatiile de dinainte si dupa @. Va vom scrie cand va fi facuta livrarea; de regula inurmatoarea zi de luni.

Preturi:

picture1

Cine ești tu, Doctore?80 lei, la care se adauga cheltuielile de livrare, FAN courier, 21 de lei la plata prin OP si 28 la plata ramburs;

picture2

RePrezintă! – De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate?60 lei, la care se adauga cheltuielile de livrare, FAN courier;

picture2picture1

Cine ești tu, Doctore? + RePrezintă! – De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate?80 lei, la care se adauga cheltuielile de livrare, FAN courier.

 

Preview carte:

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

35 de comentarii la „Cum poți cumpăra cartea „Cine ești tu, doctore?””

  • Si noi va multumim pentru vizita si apreciem in mod deosebit efortul dumneavoastra de-a dreptul iesit din comun.

   Răspunde
 1. Pentru cei care au intrebat despre continutul cartii: eu sunt din Iasi si ieri am terminat-o de citit (avantajul primei lansari la Iasi :) ). Va recomand sa cumaprati cartea cu toata increderea. Ceea ce veti gasi in ea va va ajuta sa castigati cat valoarea unei biblioteci daca veti pune si in practica ce gasiti acolo. Sunt lucruri relativ cunoscute pentru cei care au de a face cu domeniul brandingului dar pentru majoritatea medicilor cred ca este ceva cu totul nou. Lectura placuta!

  Răspunde
 2. Am terminat de citit cartea: GROZAVA! Mi-a placut modul in care a fost alcatuita si scrisa (inclusiv lista de carti citate!). Merita studiata, nu numai citita. Lectura placuta

  Răspunde
 3. In primul rand un simplu MULTUMESC pentru ca exista aceasta carte. Mi-a fost recomandata,am asteptat lansarea ei si la Sibiu, dar pana la urma am cedat tentatiei, si am comandat-o. Am fost mai rau ca un copil care vede o prajitura in vitrina unei cofetarii.Momentul in care in sfarsit a ajuns in mainile mele si am inceput sa lecturez a fost incredibil.M-am trezit ca deja citisem aproape jumatate, pe nerasuflate. M-am regasit in anumite experiente relatate, am descoperit unde gresesc,am observat cum unele dintre sfaturi le pun in aplicare fara sa constientizez feedback-ul lor pozitiv, am inteles ce inseamna comunicarea in domeniul medical, atat online cat si offline,si cel mai important cum te percepe un pacient in functie de comportamentul tau in general, nu doar medical.
  Astept cu nerabdare fiecare moment in care ma intalnesc din nou cu paginile acestei carti.Am alaturi un pix si o foaie intotdeauna cand citesc, ceea ce le recomand tuturor care ajung sa cumpere cartea.O carte care dupa ce ai citit-o trebuie sa o ti in primul sertar al biroului. Multumesc!

  Răspunde
 4. Felicitari!O initiativa extraoridinara si o carte pe masura!
  Am participat in seara aceasta la lansarea cartii la Brasov.
  Sper din suflet ca aceasta carte sa fie citita de cat mai multi medici, iar informatiile de acolo sa fie puse in aplicare, pentru ca beneficiarii schimbarilor si rezultatelor pe care le poate produce acesta carte suntem noi pacientii, consumatorii serviciilor medicale.
  Sper ca aceasta „miscare a halatelor albe” initiata de aceasta carte sa devina una nationala!

  Răspunde

Lasă un comentariu