Nu am mai vazut o boala ca a ta

O cunostinta ma intreaba daca cunosc un medic bun la militar in Pitesti. Cer detalii si imi spune ca o ruda a fost de trei ori cu salvarea la un alt spital din Pitesti cu o simptomatologie bizara si de fiecare data a fost trimis acasa nediagnosticat. Conform relatarii medici au spus ca „de o asa boala nu au mai auzit/vazut„.

Intrebare? Unde este curiozitatea profesionala? Mai sunt medici dornici sa invete lucruri noi sau sa se ia cu taurul de coarne? Nu mai sunt alti profesionisti mai competenti unde sa trimita un caz nerezolvat (ca sa nu spun neinceput)?

Rugaminte: daca stiti totusi pe cineva din zona cardio/neuro din orasul mentionat care sa mai aiba curiozitate profesionala si respect pentru profesie, va rog sa imi spuneti.

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Nu am mai vazut o boala ca a ta”

Lasă un comentariu