Scriem cărti, scriem online, scriem si pe pereți: cum să-ți ajuți medicul de familie să te îngrijească mai bine

Calitatea si rezultatul interactiunii medic-pacient nu depinde exclusiv de medic. Sunt lucruri pe care pacientii pot decide sa le faca si asta sa le creasca sansele la o viata mai sanatoasa. Am decis sa punem cateva astfel de idei pe peretii din salile de asteptare ale medicilor.

In continuarea demersului din toamna anului trecut, cand am facut un afis despre cum sa vii cu copilul la medic, sambata am lansat in parteneriat cu AREPMF unul referitor cum sa iti ajuti medicul de familie ca sa te ingrijeasca mai bine (vezi mai jos).

Evenimentul a avut loc la Conferinta AREPMF de la Sinaia. Posibil ca multe dintre ele deja sunt acum pe peretii a 2-300 de medici de familie din tara uramand ca, prin grija reprezentantilor Labormed-Alvogen (cei care ne-au ajutat in acest demers), sa ajunga la circa 3000 de cabinete ale medicilor de familie interesati in intervalul imediat urmator.

Vom continua sa construim punti de legatura intre medici si pacienti prin toate mijloacele cunoscute. Ca sa fiti sanatosi!

poster-vizitaMF_34x98cm_022016_editabil

Multumiri speciale celor care au contribuit la realizarea lui:

Sebastian Nica (Avangraphics) – grafica&design

Alina Radulescu – Labormed-Alvogen

Dr. Valeria Herdea

Dr. Ileana Brînză

Dr. Otilia Țigănaș

Dr. Monica Pușcaș

Dr. Nicolae Adriana

Elena Bîțu – Corectura

Liana Motocel

Magda Manea

Denisa Tănase

 

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu