A doua opinie

Mergi la un medic oncolog. Îți spune că ai două opțiuni, radioterapie și chirurgie cu probabilități echivalente de succes (mari) și reacții adverse (reduse în context).

Mergi la o a doua opinie. Îți spune că ai două opțiuni, radioterapie și chirurgie cu probabilități echivalente de succes (mari) și reacții adverse (reduse în context). Dar îți mai spune și că în cazul cel mai rău, chirurgie după radioterapie nu prea merge.

Faci intervenția chirurgicală. Apoi apare nevoia de a face și radioterapie (de siguranță, în urma intervenției).

Poți. Pentru că ai cerut o a doua opinie.

Puterea de a gândi o mutare in plus.

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu