Am fost acum patru saptamani la restaurantul La Cantine de Nicolai al lui Nicolai Tand, un Chef devenit devenit deopotriva celebru si simpatic publicului roman multumita participarii la un program TV dedicat artei culinare.
Oamenii au fost draguti, mancarea a fost delicoasa, atmosfera placuta. Nicolai Tand mai vorbea cu un client, mai discuta cu personalul. Nu era imbracat bucatar si ne era tuturor clar ca nu el este cel care gateste. Cu toate acestea restaurantul a fost plin si oamenii incantati.
Si asta pentru ca am fost cu totii momiti de reputatia lui de pe „sticla” si de bunatatile cu care el ne stimula apetitul. Dar am desprins parca si o farama de caracter. Nimeni nu s-a gandit ca meniul oferit (redus ca dimensiune) ar putea fi mai putin bun pentru ca nu l-a gatit in persoana.
A avut loc un transfer de incredere. Cumva am fost sugestionati ca anumite standarde vor ramane in picioare indiferent cine va fi alesul lui in bucatarie.
Ieri am revenit. Si a fost iarasi delicios.
Ce poti face ca pacientii tai sa revina sau sa isi trimita apropiatii la tine chiar daca stiu ca nu tu esti cel care consulta sau intervine direct?
Partajează pe WhatsAppNicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice – Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.