Puterea unui brand – In vizita la Nicolai Tand

Am fost acum patru saptamani la restaurantul La Cantine de Nicolai al lui Nicolai Tand, un Chef devenit devenit deopotriva celebru si simpatic publicului roman multumita participarii la un program TV dedicat artei culinare.

Oamenii au fost draguti, mancarea a fost delicoasa, atmosfera placuta. Nicolai Tand mai vorbea cu un client, mai discuta cu personalul. Nu era imbracat bucatar si ne era tuturor clar ca nu el este cel care gateste. Cu toate acestea restaurantul a fost plin si oamenii incantati.

Si asta pentru ca am fost cu totii momiti de reputatia lui de pe „sticla” si de bunatatile cu care el ne stimula apetitul. Dar am desprins parca si o farama de caracter. Nimeni nu s-a gandit ca meniul oferit (redus ca dimensiune) ar putea fi mai putin bun pentru ca nu l-a gatit in persoana.

A avut loc un transfer de incredere. Cumva am fost sugestionati ca anumite standarde vor ramane in picioare indiferent cine va fi alesul lui in bucatarie.

Ieri am revenit. Si a fost iarasi delicios.

Ce poti face ca pacientii tai sa revina sau sa isi trimita apropiatii la tine chiar daca stiu ca nu tu esti cel care consulta sau intervine direct?

IMG_3966[1]

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu