Mica biblioteca din spalatoria auto

Biblioteca de spalatorie
Biblioteca de spalatorie

Am intrat la o spalatorie auto. Am lasat masina in grija baietilor si am intrat in sala de asteptare sa lucrez ceva pe laptop. Mi-a atras atentia mica biblioteca improvizata pentru clientii spalatoriei. Are destule de oferit oricarui client plictisit pret de 15-20 de minute. Puteti citi titlurile.

Am intrebat pe seful spalatoriei daca s-a intamplat sa mai dispara dintre carti.  Spalatoria e in Dudesti, prietenii stiu de ce… S-a mai intamplat dar destul de rar.

Am rasfoit si eu Marea carte a jocurilor mintii si am decis sa o cumpar ca sa o ofer cadou fetitei mele. Si chiar s-a bucurat pentru cadou. Toata aceasta experienta de spalare a masinii a capatat astfel o cu totul alta dimensiune. M-a ajutat sa gasesc un instrument util pentru educatia copilului meu si pentru a petrece timpul impreuna. M-a educat si pe mine putin. Si pentru asta mi-am promis sa mai trec pe acolo.

Acum uita-te prin sala ta de asteptare. Gasesc pacientii tai acolo experiente similare pentru care sa iti fie recunoscatori?

 

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Mica biblioteca din spalatoria auto”

 1. Buna ziua,
  Inspirato de articolul Dvs am decis sa fac acelasi lucru , asadar am creat o biblioteca la spaltoria auto nedwash – http://www.nedwash.ro
  NedWash este singura spălătorie din Galați care vine în ajutorul mediului antreprenorial cu cele mai bune idei de business și inovatoare, într-o bibliotecă complexă despre antreprenoriat și dezvoltare personală.Vii să îți speli mașina și pleci cu informații de aur gratuite.

  Cărțile de succes ajută oamenii să meargă mai departe; de cele mai multe ori mai repede.
  Vezi artiloclul de mai jos
  https://exploremag.ro/nedwash-spalatorie-biblioteca/

  Răspunde

Lasă un comentariu