Medic la TV

Singurul, dar SINGURUL motiv pentru care merita sa accepti sa participi la un interviu televizat este acela de a propune telespectatorilor tai o schimbare. Nu merita sa le irosesti vremea celor care nu au avut inspiratia sa schimbe imediat canalul.

Mi-a luat ceva sa ajung la conluzia aceasta, incluzand aici o emisiune semireusita (opinia mea critica) ieri la GiGa TV. Ii multumesc doctorului Razvan Ioan Trascu care m-a invitat in emisiunea lui.

Fireste ca vorbesc aici de perspectiva telespectatorului. Cred insa ca perspectiva lui este cea corecta si pentru invitat.

GIGA

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Medic la TV”

  1. Felicitari pentru interviu. E foarte important sa apara pe sticla oameni care au ce transmite telespectatorilor. Sunt sigur ca a fost o emisiune reusita! Bravo si la mai multe!!

    Răspunde

Lasă un comentariu