Prima si a doua jumatate a anului 2013

Tocmai ce incepe a doua jumatate a anului curent. As dori sa va multumim pentru atentia cu care ne-ati citit, pentru sugestiile si comentariile cu care ne-ati onorat!

Pentru noi a fost o prima jumatate de an plina. Am lansat prima noastra carte care a fost primita cu un entuziasm care ne-a emotionat. Peste 2000 de medici au cumparat sau au primit intr-n fel sau altul cartea „Cine esti tu, doctore?”. Am putut vedea medici entuziasti care ne-au spus ca munca noastra le-a schimbat sau, cel putin, le-a dat o noua directie in viata. Pentru noi este un mare cadou si o bucurie imensa sa fi putut oferi asa ceva semenilor nostri.

Am invatat mult de la medicii cu care am interactionat si speram sa punem cap la cap noi idei si metode folositoare in slujba celor pe care i-am numit revolutionari in halate albe.

Ne-au ramas multe lucruri de facut in cea de-a doua jumatate a anului. Speram sa ramanem in continuare pe radarele dumneavoastra si sa va inspiram ca si pana acum.

Va invitam sa va ganditi ce va propuneti sa realizati in cea de-a doua jumatate a acestui an ca sa il impliniti! Din diferite motive majoritatea oamenilor scot lunile iulie-august din calendarul profesional. Poate ca nu este momentul de a face lucrurile mari in aceste luni dar cu siguranta putem face lucrurile mici care sa ne aduca mai aproape de cele mari pe care ni le dorim. Oarecum similar si cu luna decembrie.

Va dorim o frumoasa rotunjire a realizarilor unui an pe care vi-l dorim de exceptie. Va multumim inca odata pentru ca ati participat la implinirea vietilor noastre si va invitam sa ne fiti alaturi si eventual sa va invitati colegii care credeti ca ar aprecia eforurile noastre.

O vara de neuitat tuturor!

Nicu & Olivian (& echipa Houston NPA care ne-a ajutat sa ne apropiem de dumneavoastra)

 

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu