Lansare carte „Cine esti tu, doctore?”, 6 martie 2013, Cluj-Napoca

625582_10200843405751304_1545930758_n Vă invităm să participați pe 6 martie la evenimentul de lansare al primei carti din România despre construirea brandului personal în medicină: “Cine ești tu, doctore?” semnată de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE și Olivian BREDA.

Evenimentul va avea loc Aula UMF din strada Marinescu între orele 15:00-17:00:

  • 15:00-16:00 sesiune de autografe, networking;
  • 16:00-17:00 discursuri invitați, sesiune de Întrebări&Răspunsuri.

“Cine ești tu, doctore?” explorează conceptul original de brand de doctor propus de autorul Nicolae-Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor și tehnicilor de branding personal de către industria medicală. Cartea propune soluții moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiți în sfera de business, dar care trebuie să facă față regulilor jocului unui mediu profesional din ce în ce mai competitiv.

 „Prin intermediul cărții „Cine ești tu, doctore?” dorim să-i identificăm pe acei medici progresiști care doresc să își construiască prin forțe proprii o carieră și o reputație solidă. Vrem ca ei să înțeleagă de ce îi apreciem și cum ar putea face mai mult bine în comunitățile în care activează, iar apoi să îi incurajăm să îi „infecteze” și pe cei din jurul lor cu entuziasm, încredere, pricepere și onoare. Acești medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revoluția halatelor albe”, o mișcare silențioasă, dar care ar produce cea mai semnificativă schimbare în sistemul medical românesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul dr. Nicolae-Iordache IORDACHE.

La lansarea volumului vor participa mai multe personalități ale vieții medicale clujene, reprezentanți ai industriei farmaceutice, ai autorităților locale din domeniul sanitar și ai mass media.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu