Iasi: Promovarea online, dincolo de optional. Catre obligatoriu si profesional. 18 aprilie 2013, 15.00 – 19.00

logo Promovarea online, dincolo de optional. Catre obligatoriu si profesional.

18 aprilie 2013, 15.00 – 19.00, Iasi, in cadrul primaderma.ro – sala BP Hasdeu din incinta BCU.

Scopul cursului este de a oferi o privire de ansamblu asupra necesitatii si optiunilor unei prezente online care sa “garanteze” un flux constant de pacienti pregatiti si din segmentul dorit de medic.

Obiectivele:

  1. Intelegerea nevoii de comunicare online (medic+pacient)
  2. Stabilirea obiectivelor personale de comunicare online
  3. Stabilirea strategiei si a resurselor necesare pentru comunicarea online
  4. Trecerea in revista a diferitelor modalitati de promovare online (vom insista pe una sau doua dintre cele mai cunoscute audientei)
  5. Oferirea unor modele si a unor resurse utile care sa inspire viitoarele demersuri

Desfasurare: Participantii vor fi intervievati inainte de curs cu privire la obiectivele lor profesionale, realizarile in domeniu si punctele de interes. In cadrul cursului vor fi prelegeri scurte de 10-15 minute urmate de dezbateri cu publicul pe temele respective. Vom adapta cursul in asa fel incat sa serveasca interesele majoritatii participantilor.

Investitia medicului: 200 RON sau 250 RON impreuna cu cartea “Cine esti tu, doctore?” cu autograf.

Cursul va fi tinut cu un minimum de 8 participanti. Maximum de participanti 25.

Pentru informatii legate de inscriere contactati partenerul nostru de PR si organizare evenimente, Houston NPA! Persoana de contact: Dr Maria Szerac – maria.szerac@houston.ro, telefon 0733.076.385.

Despre lectorii cursului de promovare on-line

foto_articole_Nicu_Iordache_270019478 Dr. Nicolae Iordache Iordache

Absolvent MBA (master in administrarea afacerilor) al Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA. A sustinut opt conferinte pe tema construirii brandului personal al medicilor si dezvoltarea de competente non-medicale in randul medicilor: tehnici de prezentare, creare si lucru in retea. A lucrat in vanzari, consultanta si management in industria farmaceutica 11 ani. Din 2008 lucreaza pe cont propriu ca trainer si consultant in principal pentru industria farmaceutica si de  servicii medicale.

Este (impreuna cu Olivian Breda) autorul cartii Cine esti tu, doctore?, primul manual de branding personal pentru medici care in prima luna de la lansare a ajuns la 2000 de medici din tara. In paralel intretine, impreuna cu Olivian Breda blogul de branding personal pentru medici  www.cetd.ro si o pagina Facebook cu aceeasi tema (www.facebook.com/cetd.ro ).

2013.01.19 Olivian Breda 400pxOlivian Breda

A studiat Relații Economice Internaționale. Absolvent de masterat în Comunicare și Relații Publice (SNSPA București). Găsește constant conexiuni între activitatea de Internet marketer și domeniile comunicare / relații publice. Din martie 2006 lucreaza exclusiv în domeniul Internet marketingului, ca freelancer. Proiect personal – Lumea SEO PPC – prin intermediul căruia 1.400 de participanți în 2 ani de desfășurare au participat la aproape 50 de ediții diferite și au primit informatii despre promovarea pe Internet.

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu