Dacă chiar îți pasă de spitalul pe care îl conduci

Ai fi putut afla că poti face mai mult cu puținul pe care îl ai.

Ai fi putut afla unde se irosesc banii spitalului și cum poți opri risipa.

Ai fi putut afla cum să faci ca să ai venituri mai mari la spital. Legal și curat.

Ai fi putut afla cum să comunici schimbare în echipa ta și celor interesați de spitalul tău, de munca ta.

Ai fi putut învăța de la managerii unui spital care nu s-a resemnat să creadă despre ei că sunt osânditi într-un oraș mic aflat la capăt de drum și care au construit modern și, mai ales, premeditat.

Ai fi putut căuta soluții împreună cu alții ca tine cu probleme similare.

Asta dacă veneai la Poiana Brașov la conferința Optimizarea, performanța și calitatea în sănătate.

Nu este timpul trecut. Mai ai o șansă și la anul, vor fi conferințe similare regionale. Chiar poți face mai mult. Mult mai mult decât crezi.

Vrei?

Daca da, lasă-mi un mesaj mai jos și te voi căuta. Un om în plus poate însemna mai multe vieți salvate. Poate chiar a unui apropiat al tău.

Îți permiți să stai deoparte?

Foto grup Poiana Brasov conferinta spitale

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Dacă chiar îți pasă de spitalul pe care îl conduci”

Lasă un comentariu