Știrile medicale ale lunii septembrie 2023

Mai jos, resursele medicale cele mai importante, pentru noi, din luna septembrie 2023.

Femei Chirurg Agresate Sexual și Chiar Violate De Către Colegii Lor, în Timpul Operațiilor Din Marea Britanie. „M-am Simțit Umilită” | Libertatea https://www.libertatea.ro/stiri/femei-chirurg-agresate-sexual-si-chiar-violate-de-catre-colegii-lor-in-timpul-operatiilor-din-marea-britanie-m-am-simtit-umilita-4659500

Mai multe femei chirurg din Marea Britanie au povestit că au fost hărţuite sexual, agresate şi, în unele cazuri, chiar violate de colegi, relatează marți, 12 septembrie, BBC, potrivit news.ro. Doctorițele spun că în unele cazuri agresiunile s-au petrecut chiar în sala de operație, în timp ce aveau loc intervenţii chirurgicale.

The emotional intelligence of physicians: Understanding and managing emotions for better care https://www.kevinmd.com/2023/08/the-emotional-intelligence-of-physicians-understanding-and-managing-emotions-for-better-care.html

The role of a physician is not only to diagnose and treat physical ailments but also to provide emotional support to patients. Understanding and managing emotions is a crucial skill for physicians, impacting their ability to provide empathetic and effective care.

Ivcelnaiv Untipfictiv:

ENTEROGOLITĂ s.f. Boală care constă în golirea de conținut a Oliviei Steer.

https://www.facebook.com/ivcelnaiv/posts/pfbid0tmJa5cfMLNLih1H2n5PEvq3DFdfMuipksgGaLL49wGiMNMgxH2AfQDptLCuZ6uPdl

Radiant Chat | Your medical reference bot https://chat.radiantai.health/

Thomas Hawk - Doctor Banksy
Thomas Hawk – Doctor Banksy, https://flic.kr/p/dREjNd
Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu