Școala de vară: Brand pentru medici

Te-ar putea interesa dacă ești medic și:

 1. Îți dorești mai mulți pacienți programați la cabinetul unde lucrezi.
 2. Dorești să iți faci mai bine auzită vocea într-o comunitate care te interesează (asociație profesională, mediu universitar, comunitate locală etc.)
 3. Îți dorești să faci mai mult si cauți idei despre ce sau cum.

Ce vei găsi la școala de vară?

 1. Exerciții și jocuri cu scopul de a te înțelege mai bine pe tine și contextul (economic, competitiv, oportunități) în care te desfășori.
 2. Un grup de medici care, ca și tine, au aspirații, îndoieli și ezitări, au încercat mult și uneori au reușit, alteori doar și-au învățat lecția.
 3. O serie de instrumente, opțiuni și exerciții din care să alegi ce ți se potrivește mai bine și cu care să lucrezi mai apoi ca sa îți atingi scopul, obiectivele sau misiunea pe care ți-ai ales-o.

Cu ce pleci de la școala de vară?

 1. Cu bucuria de a te fi înțeles pe tine mai bine, de a fi tu însuti un prieten mai bun propriei tale persoane, de a ști ce și cum îți place să lucrezi, ce ți se potrivește ție mai bine.
 2. Cu un scop, niște obiective (finale sau de etapa) si o harta, un plan clar pe care îți propui să îl urmezi.
 3. Cu tehnici noi de a naviga prin viață (în special cea profesională) mai ușor și mai eficient.

Bonus: cu câțiva prieteni în plus care sa află în fața unor provocări similare și care ți-ar putea fi tovarăși de drum.

Cine va facilita aceasta școală de vară?

Nicolae-Iordache IORDACHE:

 1. Este autorul cărții Cine ești tu, doctore? și gazda blogului www.cetd.ro dedicat creării si consolidării brandului de doctor.
 2. A absolvit medicina și, chiar dacă nu a practicat, a fost alături de medici cu specialități diferite lucrând timp de 17 ani în proiecte conexe medicinei.
 3. În prezent este speaker, trainer și consultant pentru medici și clinici medicale din Romania si Moldova.

Perioada: 24-27 iulie, Predeal

Cei interesați sunt rugați să ne caute folosind mijloacele din secțiunea contact ale acestui site/blog.

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Școala de vară: Brand pentru medici”

Lasă un comentariu