Despre purtarea măștii de protecție

Într-un drum cu mașina București-Năvodari, am purtat, pentru mai multă siguranță, o mască.

A fost neplăcut din trei motive: aburirea ochelarilor (1), respiratul ceva mai dificil (2), și presiunea asupra loburilor urechilor – a lăsat niște urme (3).

Am purtat masca doar câteva ore, preț de o zi, și m-am gândit cât de dificil trebuie să le fie celor care au nevoie și de măsuri mai înalte (mănuși, vizieră, costum de protecție), și nu doar câteva ore, ci pe durata unei zile, și nu doar într-un singur episod, o zi, ci în mod repetat.

Masca este foarte necesară, dar acum am o admirație pentru cei care depun eforturi susținute să o folosească.

ANBerlin [Ondré] - WE ARE HERE FOR YOU !!! PLEASE STAY AT HOME FOR US !!!
ANBerlin [Ondré] – WE ARE HERE FOR YOU !!! PLEASE STAY AT HOME FOR US !!!, https://flic.kr/p/2iFjSwz
Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu