Message for students: University and college students, learn for free with Coursera

Continue building in-demand career skills during COVID-19 with full access to 3,800 courses. Enroll in courses by July 31, 2020, to learn for free through September 30, 2020.

Details »

Free Coursera for university and college students
At a time when millions of university students are feeling uncertain about their futures, we want to help.

Now, college and university students have free access to 3,800 courses, Guided Projects, Specializations, and Professional Certificates so they can:
– Learn from world-class universities and companies
– Gain career skills through hands-on learning
– Earn and share valued certificates

Students who enroll by July 31, 2020, will have free access through September 30, 2020.

Details »

Olivian Breda (145 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu