„De profesie: medic in Romania”

Un site util care m-a facut sa ma simt bine: http://www.deprofesiemedic.ro/

Este o initiativa la inceput dar este un inceput bun si promitator.

Exista o pagina in care pacientii pot multumi public unor medici care au facut ceva important pentru ei. Am transmis si eu multumirile mele pentru doi medici de care ne-am legat candva toate sperantele noastre. Puteti face la fel, chiar va incurajez. Indiferent ca sunteti medici sau nu.

Mai exista o pagina unde cativa medici si-au spus povestea pentru care au ales sa profeseze in Romania. Un gest cu conotatii din ce in ce mai eroice; din pacate. Sunt raspunsuri diferite dar profunde si emotionant de frumoase. Poate, daca este cazul, spuneti si voi povestea voastra. Si asta pentru ca dincolo de cunostintele medicale, profesionalismul cu care lucrati si rezultatele pe care le obtineti ceea ce conteaza sunt povestile pe care dumneavoastra (sau altii) le spuneti despre tot ceea ce va „mana in lupta”.

Am sentimentul ca voi mai reveni la acest site/ subiect.

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu