De ce imi place ca stomatologul meu este ocupat?

Relatia cu stomatologul meu decurge in felul urmator:

Daca ai o problema o remediem cat mai repede posibil. Cu aceasta ocazie vedem daca ai si alte probleme care nu fac inca zgomot. Le rezolvam pe toate la timpul lor. Daca am terminat, te astept in sase luni (maxim un an) sau cu alte posibile urgente.”

Daca nu am o urgenta pot astepta chiar si o luna pana cand ma va vedea. Daca am urgenta ma vede in aceeasi zi.

Am incredere in el si asta ma face sa cred ca merita asteptarea. Mai mult, in lumea asta in care totul este de vanzare (si se vinde enorm de mult) imi place sa merg acolo unde stiu ca nu mi se va vinde mai mult decat am nevoie. Nefiind unul dintre putinii lui pacienti nu exista riscul sa isi tot faca de lucru prin gura mea pe seama resurselor mele de timp si bani.

P.S. Exista si riscul vitezei, a omului mult prea ocupat dar compensez eu prin aceea ca il intreb tot ce-mi trece prin cap (si da, imi trec destul de multe si ar putea sa-mi treaca si mai multe daca as gasi o metoda sa ma privesc in gura) si il „focalizez” pe cei 30 de dinti pe care ii mai am!

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu