Cum aflați de noutățile dintr-o nișă anume? Nuzzel!

Să spunem că vreți să aflați despre noutățile dintr-o anumită specialitate medicală. Sau un domeniu de business. Sau chiar o pasiune.

Vă aduc la cunoștință un site pe nume Nuzzel », despre care aflați mai mult din acest clip video ».

Practic, creați un cont de Twitter (poate fi fals, poate fi real), postați minim 10-20 de articole, apoi câteva zile la rând adăugați câteva știri pe Twitter, să nu fie gol și părăsit acel cont, și urmăriți câteva sute (recomand peste 1.000) de persoane dintr-un domeniu anume.

Apoi conectați Twitter cu Nuzzel, și veți avea creat un cont de tipul:

, sau similar.

Ce face Nuzzel? Vă va informa despre articolele partajate cel mai mult între acei 1.000 de oameni pe care îi urmăriți pe Twitter.

Citesc știri cu Nuzzel de vreo 4 ani și sunt foarte mulțumit de acest fel de revista presei pe care mi-o oferă.

Și intrați pe acel cont la câteva zile (puteți vedea mesajele din arhivă), dar optim e să intrați o dată pe zi, dacă vreți să fiți la curent cu știrile.

Și e foarte OK să rămâneți la curent cu ce se întâmplă într-un domeniu anume.

L-am folosit cu succes în mai multe situații, nu doar cele 3 de mai sus.

Instrumentul funcționează bine cu minim 500-1.000 de conturi urmărite, dar acele conturi să aibă activitate. Prin urmare, pentru nișe pe România nu cred că veți găsi prea ușor conturi de urmărit și care să aibă și activitate susținută.

De văzut și »

Așadar, https://nuzzel.com :)

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu