Notificări

Evit, pe cât pot, să am prea multe notificări.

Soluții:
1. Tastez la calculator, nu la mobil. Evit Skype pe mobil sau WhatsApp
2. La calculator, opresc câte notificări pot. Cu cât mă deranjează mai puține, cu atât mai bine.
3. Evit să țin Email / Facebook deschis permanent.
4. Opresc telefonul mobil frecvent.

Îmi dă o liniște internă, care mă ajută să nu fiu bombardat constant de deranjuri.

Ca idee, cu cât te axezi mai intens pe un task, și ești focusat, cu atât vei fi deranjat mai puțin. Nu cred în teoria multi-task-ingului, cred în oameni care sunt buni la asta, dar de obicei vine și cu un zumzet în spate.

whatsapp-for-pc

PS, 2017.11.19:

Turn Off Your Push Notifications. All of Them | WIRED:
I turned off notifications on every app on my phone, save for a handful: phone, texts, and my calendar, plus Outlook and Slack, because I’m addicted to work. I’m a far happier person for it. You might think I’m crazy, that I’m missing all the good stuff happening in the world because nothing alerts me anymore.

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Notificări”

Lasă un comentariu