Am fost ieri la un curs de management al cabinetului (dentar) oferit de Clinic Art Products si sustinut de dr. Friedrich Ovidiu Widu.
Iata opiniile mele la cald legate de excelenta acestui curs:
- Dr. Widu ofera credibilitate multumita performantelor obtinute de el si echipele lui: trei clinici dentare in Germania (in Erding, Goeppingen si Eislingen) si cele doua mai noi din Romania (in Timisoara si Bucuresti).
- In plus, are o platforma de credibilitate suplimentara in randul ortodontilor romani multumita cursurilor de specialitate oferite cu alte prilejuri.
- Investitia pentru acest curs de o zi (timp +900 lei) pot fi recuperate chiar din prima zi daca participantul alege sa aplice selectiv fie si doar unul dintre multele principii si tehnici oferite!
- A fost un curs plin de idei (ponturi) care au sens. Acestea au intarit convingerea ca instructorul chiar stie ce vorbeste.
- Instructorul a prezentat cursiv, antrenant, jovial si, pe alocuri cu umor de calitate.
- Au fost prezentate o serie de principii, instrumente si tehnici din domeniul afacerilor foarte actuale.
- Desi a fost facut de un stomatolog, si cel mai potrivit ar fi fost pentru un stomatolog ortodont, orice medic cu cabinet sau clinica proprie s-ar fi regasit in 50-80% din situatiile prezentate (si tot ar fi meritat investitia).
In concluzie, a fost un program de pionierat dar cred ca multi medici ar avea de invatat de la acest doctor care isi ofera cu generozitate reteta succesului propriu chiar concurentilor. Un obicei foarte rar in Carpati.
Felicitari!
Partajează pe WhatsAppNicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice – Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.
Poate totusi datorat faptului ca dl doctor nu are sursa scoalii vietii in spatiul carpato-danubiano-pontic.
Certamente!
Dl Dr a dezvoltat cabinetele in Germania, o tara normala cu legislatie coerenta. Totul e infinit mai dificil in romania, si cariera unui medic evoluează cu totul altfel in lumea civilizata. La noi in romanistan, e mai greu. Teoretic totul e ușor, practic tara are lacune uriașe. Succese in continuare!
Multumesc pentru comentariu. Multe dintre cele discutate tin doar de medic sa le faca in Romania. Desi reglementarile, piata si resursele sunt diferite, oamaneii reationeaza cam la fel. Eu cred ca medicii Romani au de invatat din cele explicate acolo. Oricum, ceea ce stiu si fac in mod curent acesti medici se vede deja.