…o carte sumpa cititorilor ei!
Cineva a mentionat deunazi ca „Cine esti tu, doctore?” ar fi prea scumpa. Trebuie sa admit ca da, este ceva mai scumpa decat alte publicatii de marimi similare si la fel de groase. Costa 80 de lei.
Dar as dori sa mentionez ca nu exista un pret „corect„. Altfel, o bere sau o paine ar costa la fel peste tot.
Aceasta carte este dedicata profesionistilor din medicina. Audienta noastra principala este specialistul de ambulator care lucreaza in mediu privat. Acolo o consultatie este in medie 80 de lei. Asa am pozitionat aceasta carte. Suntem convinsi ca ideile noastre puse in practica ar aduce acestor specialisti mai multi pacienti la cabinet. Astfel, cartea ar fi „amortizata” inca de la primul pacient care l-a ales pe medic pentru ca a stiut cum sa isi creeze si apoi sa isi comunice valoarea. Recunosc totusi, ca in cazul unor alte categorii de medici comparatia este mai greu de realizat.
As mai mentiona ca zilele trecute am facut un exudat faringian si unul nazal la un laborator respectabil din Bucuresti. Ghiciti cat a costat: 78 lei.
Intotdeauna depinde cu ce compari si in ce fel iti pozitionezi cheltuiala: cost sau investitie.
Partajează pe WhatsAppNicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice – Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.
eu consider ca nu este un pret chiar asa de mare ,dupa parerea mea umila cred ca e o carte din care oricine are ceva de invatat…asadar merita toti banii…. Daca mergem la piata sau la un hipermarket,ce mare lucru putem cumpara cu 80lei…cam asa cred ca ar trebui pusa problema de fapt, nu i asa ?