L-am vazut pe Mos Craciun

Tocmai ce am aflat ca in viata exista 4 stagii: mai intai crezi in Mos Craciun, apoi nu mai crezi in Mos Craciun, apoi joci rolul lui Mos Craciun si, in cele din urma, esti Mos Craciun.

Ei bine ieri, la varsta cand ar trebui sa il joc pe Mos Craciun am ajuns sa cred in Mos Craciun Pentru prima oara. De ce?

Am fost la serbarea de la scoala a fetitei mele. Si acolo, nicio surpriza a venit chiar Mos Craciun. O mamica din clasa insistase pentru exact acest Mos Craciun pe motiv ca are barba alba autentica. Si asa am descoperit ca odata cu barba autentica erau mult mai multe lucruri la fel de „autentice”.

Avea un costum impecabil. Avea un zambet frumos. Avea o fizionomie si o statura de parca a fost adus direct din Disneyland. Vorbea frumos cu toata lumea. Avea un arsenal de vorbe pentru educarea prin incantare a micutilor. Era prezent! Da. Prezent! La tot ceea ce se intampla si se spunea acolo iar apoi se lega de micile intamplari ca sa provoace ras si fericire. Nu s-a grabit! Desi poate ca era al cincilea grup pe ziua de ieri. Avea grija ca fiecare familie sa isi faca fotografiile dorite. Avea gesturi studiate si gratioase si aproape fiecare secunda era o fotografie. Parca s-ar fi pregatit toata viata sa fie fotomodel. Din cele circa o suta de fotografii facute in doar 2-3 clipeste sau este inexpresiv.

Atat de vrajit am fost de acest om care se bucura de rolul lui si de incantarea pe care o radia incat am inceput sa cred ca Mos Craciun chiar exista.

Va doresc tuturos sa il intalniti pe Mos Craciun-ul vostru. Si sa fiti la fel de incantati ca si mine si acel grup de copii. Si mai ales va doresc sa deveniti candva la randu-va un… Mos Craciun frumos. Sa va jucati rolul cu prezenta, gratie si placere. Si-apoi sa creada toata in lumea in voi!

La multi ani!

Mos Craciun
Mos Craciun
Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu