“I’m in a meeting.” Etichetă de smartphone.

Sunt sigur ca vi s-a intamplat.  Suni pe cineva si esti respins; apoi primesti un mesaj: I’m in a meeting.

Ca si cum as vrea sa vorbesc cu tine dar nu pot, ma plictisesc unii aici in intalnire. In realitate o primesti la modul sunt multe alte chestii mai importante decat sa vorbesc acum cu tine. Si asta este cam tot ce primesti. Apoi meetingul dureaza peste noapte si probabil ca ar mai dura si acum daca nu cumva ai insistat tu sa il gasesti pe omul ocupat. Profetie autoimplinita.

Cred ca, exceptand urgentele, atunci cand cineva te suna, in primul rand si-ar dori sa vorbeasca cu tine. In al doilea rand, chiar nu-l intereseaza pe el daca tu esti in meeting sau te scarpini pe undeva; el si-ar dori garantia ca, atunci cand vei putea, vei lua legatura cu el. Daca esti capabil oferi o astfel de garantie, esti de incredere. Daca nu, nu! Nu va trebui sa te dai rotund ca te suna lumea la intalniri si ca dai rejecturi. Te uiti la telefon cand poti si suni inapoi pe cei care te-au cautat. Oriunde ai fi!

Simplu.

PS Respingerea apelului iarasi da prost de partea cealalta. Trece soneria pe silentios si returneaza apelul.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „“I’m in a meeting.” Etichetă de smartphone.”

  1. Se poate interpreta si in cheia asta:

    Prin raspunsul „sunt la un meeting” iti arat ca: 1. ti-am vazut apelul eventual stiu si cine esti dupa numar (e absurd sa crezi ca un medic o sa intoarca TOATE, chiar TOATE apelurile primite de la numere necunoscut), nu-ti pot raspunde acum nu pt ca nu vreau sau nu esti important ci pentru ca nu pot….si se deduce ca la finalul meetingului o sa intru in contact cu tine.

    Si daca pentru omul respectiv e o chestiune foarte arzatoare, poate da un SMS….

    Răspunde

Lasă un comentariu