Gras – înalt – cu părul creț, scund – mărunt și chel

Oximoronul de la sanatate

Sursa: www.suck.uk.com
Sursa: www.suck.uk.com

Deci :-):

  1. Tanar plin de energie dar si batran cu experienta si intelepciune.
  2. Din afara sistemului ca sa nu se fi lins pe degete dar si un fin cunoscator al acestui sistem (preferabil din interior).
  3. Sa cunoasca bine health economics dar sa fi avut si o indelungata experienta cot la cot cu medicii din linia intai.
  4. Sa nu fie aservit politic (tehnocrat?) dar sa poata sa schimbe el aproape totul chiar si in absenta sprijinului politic.
  5. Sa aiba un istoric de generozitate fata de popor dar sa sa fie si sarac lipit si total deconectat de oamenii care s-au perindat prin sistem ca sa nu ridice suspiciuni.

Daca stiti voi unul eu il mananc.

Nicu, canibal de ocazie.

P.S. Succes natiune!

Nicolae-Iordache Iordache (456 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu