Cum să ai o experiență plăcută pe Internet?

Bună,

Dau mai jos câteva sfaturi din experiența mea de navigat pe Internet.

2018.01.24 Update: multe extensii FireFox nu mai funcționează, de văzut: Firefox Add-On Gone AWOL? Here’s The Replacement – Digital.com.

PS: Am avut o pauză mai lungă la postat. „Românului i-e greu până se apucă de treabă, că de lăsat îndată se lasă.” — Ion Creangă.

Camilo Rueda López - Back Online, https://flic.kr/p/4thH3d
Camilo Rueda López – Back Online, https://flic.kr/p/4thH3d
Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Cum să ai o experiență plăcută pe Internet?”

Lasă un comentariu