Recunoștința, arareori deghizată, poate arăta așa:
„La sfârșit de an vreau să îți mulțumesc pentru prietenia oferită. Am făcut o Retrospectivă a anului 2015 și am realizat că mi-ai fost aproape, m-ai ajutat, m-ai încurajat în toate evenimentele mele din acest an.
Nu pot să exprim în cuvinte cât a însemnat prezența ta în viața mea. De la conferința de la Brașov, când ai prezentat cartea „Cine ești tu, doctore?” (prima dată când te-am auzit) și până la ultima ta acțiune. M-ai implicat, mi-ai cerut părerea (deși experiența mea comparativ cu a altora este infimă) și m-ai făcut să am mai multa încredere în mine. Pentru acest lucru îți mulțumesc. Și îți mai mulțumesc pentru toate sfaturile tale, pentru răbdarea ta, că m-ai ascultat și m-ai corectat.
Sper să ținem legătura și in 2016 :) .
Îți doresc un sfârșit de an liniștit alături de fetele tale (să le saluți din partea noastră) și Sărbători Fericite in continuare! Un Nou An cu sănătate și…..o nouă carte :) !
X
PS: am fost aleasă vicepreședinte în Colegiul Medicilor Z :)))”
Destul cât să ne țină în mișcare! În 2016 și dincolo.
Partajează pe WhatsAppNicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice – Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.