Un exemplu de indicator de performanta pentru spital

Cum ar fi daca performanta maternitatilor ar fi masurata si dupa numarul de copii care mai sunt alaptati la san la 30 de zile de la externare?

Probabil ca intreaga logistica din sectia de neonatologie ar fi gandita si ar arata altfel. Si poate ca am avea copii mai sanatosi iar cresterea lor ar costa si un pic mai putin. Pe un alt plan, probabil ca si lauzele s-ar plange mai putin de maternitati iar personalul ar putea fi mandru ca face ceva bun.

Simplu?

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu