„Cine esti tu, doctore?”- aniversarea primului an

Azi se implineste fix un an de la lansarea cartii pe piata. Iata cateva impresii:

  1. A fost un lucru bine venit, fapt recunoscut de catre majoritatea medicilor cititori.
  2. Nu este si suficient. Sunt multe de facut in a acomoda mai multe moduri de invatare, de a oferi exemple de succes in aceasta tara prin forte proprii, de exemple morale, de a oferi posibilitate de asociere si dialog medicilor care chiar vor sa isi cinsteasca profesia si destinul.
  3. Sunt multe lucruri noi de explorat in sanatate, de experimentat si comunicat. Este un teren aproape virgin. Sunt lucruri care pot face economii substantiale la un buget si-asa mult prea subtire, pot creste calitatea vietii pacientilor si stima de sine a celor care lucreaza in sanatate. Din pacate este ceva mai greu decat simpla constatare „nu sunt bani”.

Primul tiraj de 3000 de bucati este ca si terminat. Vom retipari ca sa ajungem si la cei care au auzit mai tarziu de ideile noastre. Vom publica in trimestrul doi o a doua carte care sa o completeze pe prima. Vom lucra mai indeaproape cu profesionisti cu viziune si misiune personala, vom continua si diversifica eforturile noastre online, vom comunica mai mult si mai indeaproape cu medicii.

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu