cetd.ro in cel de-al doilea an

Ce ne propunem pentru cel de-al doilea an?

  1. Pentru site, sa incepem sa avem abordari editoriale tematice lunare. 
  2. Pentru www.facebook.com/cetd.ro, sa adugam mai multa cunoastere si idei practice prezentei deja traditionale.
  3. Sa sustinem o serie de cursuri pe temele noastre deja consacrate (branding, prezentari, online pentru medici, motivarea personalului, lucru in retea etc.)
  4. Sa publicam cea de-a doua carte despre construirea brandului de doctor insa mai nisata pe anumite subiecte si ceva mai practica.
  5. Sa continuam promovarea lucrurilor speciale facute de medicii romani.

Ce modificari am facut sitului curent? (va invitam sa le vizionati)

  1. Am schimbat grafica si l-am trimis in vacanta pe tanarul domn doctor care ne-a asigurat fundalul si tema pana acum. Nu ne temem ca nu se va intoarce.
  2. Am introdus o pagina Video. Deocamdata sunt filmulete de la lansarile cartii din diferite orase (mai avem de pus) dar vom adauga si filmulete de la cursuri, interviuri si altele.
  3. Am introdus sectiunea Calendar pe pagina principala unde vor fi prezentate evenimentele pe care urmeaza sa le organizam.
  4. Am introdus pagina Aparitii in presa pentru ca deja exista o masa critica de astfel de situatii, (aici mai avem de facut curatenie si de incarcat noi articole.
  5. Am introdus o sectiune de articole recomandate pe pagina principala unde vom aduce in fata articolele cele mai populare sau cele mai schimbatoare de mentalitate.

De ce toate acestea?

Te invit sa citesti aceasta stire calda. Nu stim daca se va implementa. Probabil ca daca nu acum ea va veni in actualitate candva. Atunci iti vei dorit sa fii deja un medic cu un brand bun si cunoscut. Este cazul sa lucrezi la asta indiferent de diferite initiative legislative. Ele apar si dispar, te pot ajuta sau dimpotriva, insa brandul tau de doctor ramane. Succes si ramai aproape!

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu