Accidentul de ieri

Ma limitez la a spune cat de rau imi pare de tot ce s-a intamplat. Nu-mi iese din cap cum o studenta care presupun ca putea sa stea cuminte si sa toceasca nu stiu ce manual sau curs a trebuit sa plateasca cu viata gestul corect de a experimenta linia intai a medicinei romanesti.

Ar mai fi si alte concluzii de tras si poate chiar multe rautati de spus (si poate ca o voi face mai tarziu) dar cred ca in acest moment e important sa fim alaturi cu gandul si, unde se poate si cu fapta, alaturi de cei aflati in suferinta. Sper din tot sufletul ca cei care sunt supravietuitori in acest moment sa isi revina la conditia de dinainte de accident.

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Accidentul de ieri”

  1. Sunt in asentiment cu tine si incerc sa vad partea buna : totusi dupa un accident aviatic sunt supravetuitori, iar acestia vor salva la randul lor alte vieti . In alta ordine de idei asteptam „rautatile” tale promise mai sus.

    Răspunde
  2. Cu ocazia asta am aflat chestii pe care chiar nu le stiam: am cautat pe net sa vad ce inseamna geaca de motor cu protectie, cizme cu protectie etc.
    Incredibile echipamente, aia de-i numesc pe motociclisti „donatori de organe” habar nu au ce spun.

    Răspunde

Lasă un comentariu