Un sfat simplu de tagging pe Facebook

facebook micSă zicem că ai un album de la un eveniment.

Vrei să tag-uiești 10 persoane. În ce ordine să faci asta?

Pentru a răspunde la întrebare, ține cont că pe profilul unei persoane apare prima dată ultima poză în care e tăg-uită o persoană.

Așadar, dacă vrei să tăg-uiești o persoană pe Facebook, cea mai bună idee ar fi să alegi întotdeauna cea mai reușită poză în care apare acea persoană ultima.

Un sfat simplu, dar de efect, credem noi. :)

Olivian Breda (146 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu