Perspective care contează

  1. „You cannot motivate anyone to do anything
  2. All people are highly motivated
  3. People are motivated for their reasons – not yours and – people are motivated for their bias – not yours
  4. All you can do is create the environment for people to motivate themselves.”

Bill McGrane

Mc Grane Self-Esteem Institute

 

O întrebare pentru mine: Cât ți-ai dori să trăiești? Răspuns: Realist, (mama a murit la 47, tata la 51) probabil 70 de ani sănătoși ar fi un cadou frumos de la viață.

Aproape aceeași întrebare: Câți ani ai vrea să aibă fetița ta când îți vei lua la revedere de a ea pentru totdeauna? (Goodbye papa it’s hard to die) Răspuns: Măcar 50 de ani.

Este aproape aceeași întrebare dar o diferență de 16 ani pentru care orice efort merită.

 

Întrebare: Cum poți folosi asta să-ți ajuți pacienții?

 

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu