Păi așa vreți să ne schimbăm stilul de viață, domnilor?

Am fost azi la un eveniment dedicat celor care vor sa isi controleze sanatatea cardiovasculara adoptand un stil de viata sanatos. Initiativa este laudabila de altfel si a fost pregatita cu mult suflet.

Au fost invitati cardiologi si profesori in cardiologie care, la randul lor, practicau ceea ce predicau. Ma indoiesc insa ca chiar toti. Au mai fost si dieferiti non-profesionisti (in domeniul medical) care au oferit exemplul lor personal.

S-a discutat despre cat, cum si de ce trebuie facut sportul.

S-a vorbit despre renuntarea la fumat.

S-a vorbit despre controlul greutatii corporale.

S-a vorbit despre alimentatia sanatoasa despre cum fructele si legumele trebuie sa constituie baza priamidei alimentatiei sanatoase.

Apoi am luat pauza si ni s-a servit Coca-Cola, Fanta, fursecuri si pateuri.

Punct!

Nicolae-Iordache Iordache (456 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu