O recunoaștere în plus nu strică

Astăzi am avut surpriza ca  wall-street.ro să ne nominalizeze cartea „Cine ești tu, doctore?” ca fiind cartea zilei.  Mulțumim lui Dragoș Damian, cel care a avut inspirația acestei nominalizări și celor de la Wall-Street pentru că promovează acest tip de lectură. Pentru referințe viitoare vom prelua mai jos textul din articolul nominalizării; ne face să fim mândri ce ceea ce am realizat. Exista și un mic clip video, vizionare plăcută!

<<Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Dragos Damian, CEO al companiei Terapia Ranbaxy, este „Cine esti tu, doctore?”, scrisa de Nicolae-Iordache Iordache si Olivian Breda.

“Este un indreptar de dezvoltare manageriala pentru specialistii in domeniul sanatatii, mai ales pentru medici. Cartea ofera medicilor pasii de urmat pentru o cariera mai buna”, spune Dragos Damian.

„Cine esti tu, doctore?” – o carte care vorbeste in aparenta despre redescoperirea, reinventarea brandului de doctor. In esenta insa autorii au reusit sa surprinda aspecte dintre cele mai profunde ale naturii umane, pornind de la scopul, menirea fiecaruia, responsabilitate, implicare, comunicare, in fine „viata traita”. Stilul clar, explicit, numeroasele inserturi cu exemplificari, citate, arhitectura bine structurata a capitolelor cartii, cursivitatea discursului, asigura chiar si cititorului neavizat o lectura mai mult decat agreabila. Am descoperit asadar o carte utila nu doar medicilor, in special celor tineri carora le poate fi de un real folos in a i ajuta sa si contureze cariera, cat si pacientilor, publicului larg, care de a lungul existentei inevitabil vor interactiona cu doctorul. Este in fine o carte despre viata, despre traiectoria pe care si o modeleaza fiecare dintre noi, despre faptul ca „se poate”. Am simtit deopotriva curajul, dinamismul pe care autorii incearca sa ni le insufle pe parcursul intregului demers. „Lumea este in continua schimbare si, tot asa, tu va trebui sa te schimbi inainte de a fi schimbat (…). Fii liderul propriei schimbari”.>>

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu