MakeforRomania – Platforma celor care fac

Make for Romania creează primul nod de colaborare și de sprijin între creatori, cauze, producători, distribuitori, companii și oameni care vor să se implice. Scopul principal al platformei este să conecteze oamenii care vor să facă cu cei care vor să-i sprijine. Susținem comunitatea de makeri din România printr-un spațiu online care vrea să inspire, să ofere resursele necesare și să obțină cele mai bune potriviri în sectorul creativ din România, astfel încât proiectele să prindă contur.

Primul obiectiv: împreună ajutăm spitalele și personalul din prima linie în lupta cu COVID-19. Hai să fim creatori de viitor! Alătură-te comunității!

Detalii și înscrieri »

Ce poți face pe platformă? Descoperă unde poți să te implici și cum poți face diferența!

Ne unim forțele și abilitățile creative pentru a trasa prima punte de colaborare și de susținere între cei care fac și cei care vor să se implice ca proiectele să prindă contur.

Implică-te! Împreună punem în mișcare linia de producție pentru fapte mari.

  • Am echipamente.
  • Am resurse.
  • Reprezint o companie.
  • Am idei și știu să fac. Vreau să dezvolt un proiect!

AMBASADORI: Monica Jitariuc, Andrei Ştefan Hüttner.

Detalii și înscrieri »

De ce să te implici în proiecte?

  • să sprijini o cauză cu un impact social puternic
  • să iți aduci aportul la construirea unei societăți mai bune din care și tu faci parte
  • să sprijini un sector de activitate care face parte din motorul economic al țării
  • să sprijini mediul antreprenorial local care are nevoie de susținere acum mai mult ca niciodată
  • să te alături unor branduri puternice care susțin proiectele din platformă
  • să sprijini un proiect creat de comunitatea creativă din România

Make for Romania este un proiect construit cu pasiune de Asociația Nod makerspace & friends.

Detalii și înscrieri »

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu