Cum inviți 1.000 de persoane din lista de prieteni la un eveniment pe Facebook?

Să zicem că ai o listă de prieteni de 1.000 de persoane. Faci un eveniment. Vrei să îi inviți pe toți. Cum faci asta?

Întâi de toate, ar trebui să îți pui problema dacă există riscul ca acele persoane să fie deranjate de gestul tău. Gândește-te dacă îi interesează pe fiecare dintre ei evenimentul tău.

Dacă acesta e cazul, o soluție simplă este să instalezi FireFox – http://www.mozilla.org/ro/firefox/new/ (aici e pagina de download pentru mai multe limbi decât cea standard – http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/) și ulterior să pui un plugin – https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/invite-all-for-facebook/

Sunt, desigur, și alte soluții.

facebook mic

Olivian Breda (145 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu