Cum gestionezi o pagină de Facebook?

Găsiți în video-ul de mai jos răspunsuri la dilmele următoare.

  1. Cum schimbi cover photo. (Dimensiuni – 851 pixeli lățime x 315 pixeli înălțime)
  2. Cum setezi username. www.facebook.com/username https://www.facebook.com/help/www/203523569682738
  3. Cum schimbi avatar. (atenție la dimensiuni, lăsați margini sus și jos) http://ustandout.com/facebook/size-facebook-profile-picture-thumbnail
  4. Cum programezi un articol în viitor + milestone.
  5. Cum plătești un mesaj.
  6. Merită să faci asta? De văzut: http://www.jonloomer.com/2012/03/08/how-to-create-and-subscribe-to-facebook-interest-lists/ / http://lollipoplocal.co.uk/facebook-interest-lists
  7. Ce setări să faci pentru pagină – Posting Ability / Privacy Controls / Post Tagging / Replies / Roluri de administrator?
  8. Cum să pui poză în articol? http://www.jonloomer.com/2013/09/11/facebook-link-thumbnail-image-dimensions/
  9. Frecvență postări.
  10. Automatizare mesaje cu http://www.rssgraffiti.com/ / http://wordpress.org/plugins/jetpack/ / http://mailchimp.com/features/rss-to-email/.

facebook mic

Olivian Breda (145 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu