Discut în clipul de mai jos despre cărțile de vizită. Pornesc de la premiza că poți schimba lucruri, în scopul unor avantaje, dar că asta are, în mod inerent, și dezavantaje. Și o să iau drept model o carte de vizită clasică, o să discut despre cartea mea de vizită, și fac o mică comparație între cele două.
Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.
Foto, un nr de telefon, o adresa de e-mail.
Pe un suport special.
Suficient.
Mulțumesc.
Poate și numele, totuși? :)
La o adresa de e-mail de genul prenume.nume@domeniu.extensie informatia ar fi redundanta. Poti obtine efectul dorit din formatari.
Paul, am răspuns în articol, cu un nou video. :)