Brașov – Lansare “Cine ești tu, doctore?” – 9 aprilie 2013 Pensiunea Floarea Soarelui, Brasov

625582_10200843405751304_1545930758_nVă invităm să participați pe 9 aprilie 2013 la evenimentul de lansare al primei carti din România despre construirea brandului personal în medicină: “Cine ești tu, doctore?” semnată de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE și Olivian BREDA.

Evenimentul va avea loc la Pensiunea Floarea Soarelui, str. Carpatilor nr. 60 intre orele 18.00 si 19.30.

 “Cine ești tu, doctore?” explorează conceptul original de brand de doctor propus de autorul Nicolae-Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor și tehnicilor de branding personal de către industria medicală. Cartea propune soluții moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiți în sfera de business, dar care trebuie să facă față regulilor jocului unui mediu profesional din ce în ce mai competitiv.

„Prin intermediul cărții „Cine ești tu, doctore?” dorim să-i identificăm pe acei  medici progresiști care doresc să își construiască prin forțe proprii o carieră și o reputație solidă. Vrem ca ei să înțeleagă de ce îi apreciem și cum ar putea face mai mult bine în comunitățile în care activează, iar apoi să îi incurajăm să îi „infecteze” și pe cei din jurul lor cu entuziasm, încredere, pricepere și onoare.  Acești medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revoluția halatelor albe”, o mișcare silențioasă, dar care ar produce cea mai semnificativă schimbare în sistemul medical românesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul dr. Nicolae-Iordache IORDACHE.

harta Pensiunea Floarea SoareluiLa lansarea volumului vor participa mai multe personalități ale vieții medicale brasovene, reprezentanți ai industriei farmaceutice, ai autorităților locale din domeniul sanitar și ai mass media.

Vă rugăm confirmați prezența  până la data de 8 aprilie orele 18.00 la:

Silvia Dumitrascu, coordonator evenimente Houston

Tel : 0756 03 03 16, mail : silvia.dumitrascu@houston.ro

***

Primele exemplare din cartea “Cine ești tu, doctore?” au ajuns deja la medici, care sunt deja branduri puternice în comunitățile din care fac parte, iar reacțiile acestora au fost mai mult decât încurajatoare pentru autori:

“Da! Am citit dintr-o suflare, mi-a plăcut și mi se pare binevenită această carte! Ca medic ești expus mereu la a fi “înger sau demon”. Citești și afli prin lectii formale punctate clar și informale prin exemple personalizate cum să fii doar…doctor”Dr. Corina Ureche – medic alergolog, Târgu-Mureș;

“Mi se pare extraordinară conceptual, o îmbinare între pragmatism şi idealism, scrisă într-un ritm alert, care te cucerește. Prezintă studii de caz, în speţă – experienţe profesionale particularizate. Important este şi faptul că abordează relaţiile interumane din interiorul sistemului. Sunt sigur că va fi o reuşită, fiind singulară pe piața cărtii de management medical” – Prof. dr. Petru Armean – medicină internă, sănătate publică şi management sanitar, București. 

 

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Brașov – Lansare “Cine ești tu, doctore?” – 9 aprilie 2013 Pensiunea Floarea Soarelui, Brasov”

Lasă un comentariu