Știrile medicale din noiembrie-decembrie 2023

Mai jos, resursele medicale cele mai importante, pentru noi, din perioada recentă.

Recomandare și recunoștinţă https://www.viata-medicala.ro/recomandare-si-recunostin-a-34934

Ai un cabinet sau lucrezi la o clinică privată unde ești plătit în funcţie de cât de mult consulţi sau de numărul și complexitatea intervenţiilor. Ţi-ar plăcea să te caute mai mulţi pacienţi?

Celor care cred că le pasă de experienţa pacientului https://www.viata-medicala.ro/celor-care-cred-ca-le-pasa-de-experien-a-pacientului-35220

Mulţi spun că experienţa pacientului este importantă, toţi vor să o îmbunătăţească, dar fiecare se gândește la altceva.

OptiCare, startup de oftalmologie cu inteligență artificială https://start-up.ro/opticare-startup-de-oftalmologie-cu-inteligenta-artificiala/

OptiCare, un startup din domeniul oftalmologiei, anunță lansarea unei aplicații web care permite medicilor să detecteze tulburările de vedere prin utilizarea inteligenței artificiale. Aplicația este dezvoltată de o echipă de IT-iști români condusă de Andrei Brodețchi, împreună cu Sinziana Istrate, medic primar oftalmolog.

Aplicația care promovează turismul stomatologic în România https://start-up.ro/aplicatia-care-promoveaza-turismul-stomatologic-in-romania/

Pe fondul turismului medical care capătă amploare la nivel mondial a fost lansată, în această toamnă, platforma findmydentist.eu, disponibilă și ca aplicație mobilă.

Harta vaccinării anti-HPV: cum arată imunizarea județ cu județ https://panorama.ro/vaccinarea-anti-hpv-doze-judet/

Într-un răspuns oferit Panorama, Ministerul Sănătății arată că, anual, sunt 3.380 de cazuri de cancer de col uterin nou diagnosticate, ceea ce reprezintă 7,5% din totalul cazurilor de cancer la sexul feminin. Instituția notează că 1.805 femei au murit din pricina bolii în 2020, adică 3,3% din totalul deceselor prin cancer din România.

Mai ușor cu codurile QR pe scări – dorinlazar.ro https://dorinlazar.ro/231214-qr-codes/

În general codurile QR sunt o idee proastă; sunt bune într-un spațiu controlat precum un depozit, dar nu sunt chiar atât de grozave în public, acolo unde pot fi în mod activ folosite și manipulate să facă rău.

Controlează-ți conținutul – dorinlazar.ro https://dorinlazar.ro/231013-controleaza-continutul/

Fă-ți, așadar, un site, pe care să pui un motor de blog – poate să fie wordpress, sau poate să fie ceva mai sofisticat, nu contează. Important e să știi care este URL-ul ăla cu fluxul, și la ăla să-i faci publicitate pe unde apuci. Învață-i pe oameni să-și instaleze un Feed Reader și să te urmărească acolo.

Celor care cred că le pasă de experienţa pacientului https://www.viata-medicala.ro/celor-care-cred-ca-le-pasa-de-experien-a-pacientului-35220

Mulţi spun că experienţa pacientului este importantă, toţi vor să o îmbunătăţească, dar fiecare se gândește la altceva.

fralala3 - Vet exam: How about another vaccine?
fralala3 – Vet exam: How about another vaccine?, https://flic.kr/p/2kfPJbX
Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu