Ajutor Spitale Coronavirus: Dragi medici, aveți nevoie de ceva? Spuneți-ne. Vrem și putem să vă ajutăm!

Vă mulțumim vouă, medicilor, asistentelor și personalului din linia I în lupta împotriva coronavirusului (COVID-19). Pe voi ne bazăm toți ceilalți. Sunteți eroii noștri!

Spune-ne ce ai nevoie în lupta împotriva COVID-19 »

Misiunea noastra este să ajutăm spitalele, unitățile sanitare și medicii de familie din România în lupta contra coronavirusului (COVID-19).

Spune-ne cu ce poți ajuta în lupta împotriva COVID-19 »

Până acum am primit peste 900 de cereri de ajutor.

Pe baza lor, zeci de companii și mai multe ONG-uri au livrat deja resurse.

Împreună suntem mai puternici în lupta împotriva COVID-19!

Proiectul #ajutorspitale se adresează atât spitalelor și centrelor medicale care au nevoie de susținere pentru a-și putea desfășura activitatea în contextul dificil cu care se confruntă, cât și mediului de business, companiilor și antreprenorilor care au resurse materiale și/ sau umane valoroase, prin care pot susține sistemul medical în această perioadă.

Știm de la spitale CE LE TREBUIE. Firma ta POATE AJUTA? Aici afli concret CE și UNDE e nevoie.

Vreau să ajut »

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu