Știrile medicale ale lunii iulie 2022

Mai jos, resursele medicale cele mai importante, pentru noi, din luna iulie 2022.

Vreau o față de Instagram. Incursiune în fascinanta lume a operațiilor estetice influențate de filtrele de pe rețelele sociale – HotNews.ro https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25668229-vreau-fata-instagram-cum-influenteaza-filtrele-retelele-sociale-operatiile-estetice-din-romania.htm

 

​Un medic specialist în chirurgie plastică și două fete care s-au operat recent au explicat cum influențează filtrele de pe rețelele sociale standardele de frumusețe.

 

Studiu: substanță controversată din cel mai folosit erbicid, prezentă în urina a peste 80% dintre copii și adulți – Și Blondele Gândesc https://www.siblondelegandesc.ro/2022/07/13/studiu-substanta-controversata-folosit-erbicid-prezenta-urina-peste-80-dintre-copii-adulti/

 

Glifosatul e cel mai folosit erbicid din SUA în agricultură și în sectorul Casă și Grădină. E o substanță cancerigenă*, iar cercetătorii au numit rezultatele studiului ”îngrijorătoare și tulburătoare”. Numele comercial e Roundup.

 

The Effects of Sleep Debt – The New York Times https://www.nytimes.com/2022/06/24/health/sleep-debt-health.html

 

Recent studies in humans and mice have shown that late nights and early mornings may cause long lasting damage to your brain.

 

Număr record de candidaţi înscrişi la concursul de admitere la UMF „Carol Davila”: 3497 de candidați la 1623 de locuri https://www.g4media.ro/numar-record-de-candidati-inscrisi-la-concursul-de-admitere-la-umf-carol-davila-3497-de-candidati-la-1623-de-locuri.html

 

Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti înregistrează un nou record de candidaţi – 3.497 – la concursul de admitere, care va avea loc duminică, transmite Agerpres.  UMF „Carol Davila” a scos la concurs 1.623 de locuri: 1.245 finanţate de la bugetul de stat şi 378 cu taxă.

 

Ask HN: Is having a personal blog/brand worth it for you? | Hacker News https://news.ycombinator.com/item?id=32137336

 

The best way to brush your teeth – BBC Future https://www.bbc.com/future/article/20220718-the-best-way-to-brush-your-teeth?ocid=global_future_rss

 

Brushing your teeth effectively lowers your chances of getting a host of chronic diseases, as well as keeping your teeth and gums healthy. But the majority of us are doing it wrong.

 

Blue Zones – PMC https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6125071/

 

What has been found is that putting the responsibility of curating a healthy environment on an individual does not work, but through policy and environmental changes the Blue Zones Project Communities have been able to increase life expectancy, reduce obesity and make the healthy choice the easy choice for millions of Americans.

 

CUergo: Sitting and Standing http://ergo.human.cornell.edu/CUESitStand.html

 

Sit to do computer work. Sit using a height-adjustable, downward titling keyboard tray for the best work posture, then every 20 minutes stand for 8 minutes AND MOVE for 2 minutes. The absolute time isn’t critical but about every 20-30 minutes take a posture break and stand and move for a couple of minutes.  Simply standing is insufficient. Movement is important to get blood circulation through the muscles. And movement is FREE!

Melusina Parkin - Words from a room 5
Melusina Parkin – Words from a room 5, https://flic.kr/p/24yBrxg
Olivian Breda (137 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.