MEDICILOR, DE SARBATORI!

As dori sa va multumesc tuturor celor care v-ati strans pe parcursul ultimei jumatati de an in jurul ideilor promovate de proiectul „Cine esti tu, doctore?”.

Daca in 2012 am testat apele, mai cu degetul, mai cu varful piciorului, 2013 va fi anul plonjonului. „Cine esti tu doctore?” va fi tiparita in ianuarie si vom incepe o seama de evenimente destinate crearii unor branduri de doctor autentice, frumase si recunoscute. Sper sa fie o „scufundare” placuta, sa probam cunoscutul, sa ne lasam incantati de necunoscut si sa iesim euforici/entuziasti la suprafata.

Va doresc tuturor un an nou minunat. Am convingerea ca sta in puterea fiecarui medic ca, cel putin din punct de vedere profesional, sa realizeze pasi insemnati spre a se apropia de idealul profesional imaginat. Am convingerea ca fiecare medic poate face pentru el (si pentru pacientii lui) mai mult decat orice ministru al sanatatii va veni vreodata. Sper ca noi sa va oferim idei valoroase care sa va ajute substantial in demersul dumneavoastra.

Stiu ca multi dintre dumneavoastra sunteti zilele acestea prin garzi, la datorie. Noi, ceilalti, va suntem recunoscatori pentru ca existati si pentru ca chiar faceti eforturi ca noi sa fim mai linistiti. Va dorim sa va bucurati de zilele pe care veti reusi totusi sa le petreceti cu familiile si prietenii.

Voi fi alaturi de dumneavoastra, voi munci si eu si va voi trimite gandurile mele pe parcursul acestor zile de sarbatoare si odihna.

Oriunde v-ati afla, sa va bucurati de liniste, prietenie, veselie, umor de bun gust, prosperitate si iubire.

LA MULTI ANI!

 

 

 

Nicolae-Iordache Iordache (462 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu