Health Tech Without Borders. Leaflets for Ukrainian citizens

(Notă – am primit mesajul acesta pe email, îl trimitem mai departe)

We prepared 3 leaflets about Telehealth platforms which work full scale. Viveo, Doctor Online, and Helping Hand. All leaflets are in the Ukrainian Language with one sentence in English.

The leaflets are A4 format, to be easier to print.

If you can by yourself, or you know somebody who can print and post them in refugees camps, centers, immigration offices, customs, schools, etc. – that would be just great. It can be in your country or in other European countries.

Download leaflets here:

Health Tech Without Borders. Leaflets for Ukrainian citizens

Olivian Breda (147 Posts)

Olivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu