Lansare carte “Cine ești tu, doctore?”, Timișoara, 11 martie 2013

625582_10200843405751304_1545930758_nLansare “Cine ești tu, doctore?”, Prima carte de branding personal în medicină, 11 martie 2013 – Casa Oamenilor de Știință Timișoara, (Str. Mihai Eminescu 11)

Vă invităm să participați pe 11 martie la evenimentul de lansare al primei carti din România despre construirea brandului personal în medicină: “Cine ești tu, doctore?” semnată de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE și Olivian BREDA.

Evenimentul va avea loc la Casa Oamenilor de Știință Timișoara, între orele 16:00-19:00:

  • 16:00-17:00 sesiune de autografe, networking;
  • 17:00-19:00 discursuri invitați, sesiune de Intrebări&Răspunsuri.

“Cine ești tu, doctore?” explorează conceptul original de brand de doctor propus de autorul Nicolae-Iordache Iordache pentru a sintetiza adaptarea instrumentelor și tehnicilor de branding personal de către industria medicală. Cartea propune soluții moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiți în sfera de business, dar care trebuie să facă față regulilor jocului unui mediu profesional din ce în ce mai competitiv.

„Prin intermediul cărții „Cine ești tu, doctore?” dorim să-i identificăm pe acei medici progresiști care doresc să își construiască prin forțe proprii o carieră și o reputație solidă. Vrem ca ei să înțeleagă de ce îi apreciem și cum ar putea face mai mult bine în comunitățile în care activează, iar apoi să îi incurajăm să îi „infecteze” și pe cei din jurul lor cu entuziasm, încredere, pricepere și onoare. Acești medici vor fi ambasadorii a ceea ce noi am numit „revoluția halatelor albe”, o mișcare silențioasă, dar care ar produce cea mai semnificativă schimbare în sistemul medical românesc din ultimii 25 de ani” a declarat autorul dr. Nicolae-Iordache IORDACHE.

La lansarea volumului vor participa mai multe personalități ale vieții medicale timișorene, reprezentanți ai industriei farmaceutice, ai autorităților locale din domeniul sanitar și ai mass media.

Vă rugăm confirmați prezența dvs. până la data de 10 martie orele 18 la:

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu