De ce oamenii cu mândrie traversează orașul pentru a mânca la un restaurant bun, în schimb, acceptă cu greu să viziteze un cabinet stomatologic care nu este în vecinătatea reședinței lor sau a locului lor de muncă?
Partajează pe WhatsAppNicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice – Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.
Deoarece a manca la un restaurant bun reprezinta un moment de „evadare”, de a petrece intr-un ambient placut. Iti faci rezervare din timp la ora dorita.
Pe cand, in cazul unei lucrari, un stomatolog te solicita de cateva ori, cand are el ferestre…..fie in timpul zilei cand esti la serviciu, fie la 17-18 cand tot Bucurestiul este in miscare, fie….
Merci, nu ma gandisem la asta.
Buna ziua,
Pt ca nu au cunoscut adevarat durere de masea. Atunci cand simti ca nu mai poti sa rezisti durerii esti in stare sa ajungi cat mai repede la dentist, chiar in capatul celalalt al orasului.
Cu stima