Follow-up: Lansare carte “Cine ești tu, doctore?”, Timișoara, 11 martie 2013

Lansare “Cine ești tu, doctore?”, Prima carte de branding personal în medicină, 11 martie 2013 – Casa Oamenilor de Știință Timișoara, (Str. Mihai Eminescu 11)

În data de 11 martie 2013 a avut loc evenimentul de lansare al primei carti din România despre construirea brandului personal în medicină: “Cine ești tu, doctore?” semnată de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE și Olivian BREDA, la Casa Oamenilor de Știință Timișoara, între orele 16:00-19:00:

  • 16:00-17:00 sesiune de autografe, networking;
  • 17:00-19:00 discursuri invitați, sesiune de Intrebări&Răspunsuri.

La lansarea volumului au participat mai multe personalități ale vieții medicale timișorene, reprezentanți ai industriei farmaceutice, ai autorităților locale din domeniul sanitar și ai mass media.

Fotografii (vezi full-screen):

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu