Eu citesc știrile de pe net fie direct (intru pe HotNews.ro), fie, mult mai frecvent, prin intermediul unui agregator de știri (RSS reader).
RSS reader-ele, fie ele Google Reader sau altele, te ajută să:
- Urmărești multe surse de știri în același timp.
- Faci asta în mod facil, să îți fie ușor să știi ce ai citit și ce nu.
- Poți avea perioade când citești intens multe știri, și perioade când nu citești nimic.
Le consider utile.
Google Reader se va închide la 1 iulie 2013. Am făcut recent un research de alternativă la el.
1. www.feedly.com e mai modern / drăguț / puternic, dar
2. theoldreader.com e mai aproape de Google Reader.
Am ales a doua variantă, cu singura nemulțumire că butonul de „O” face altceva decât în Google Reader, și l-am înlocuit cu relativ similara funcție „N”. În rest, e relativ perfect. :)
Partajează pe WhatsAppOlivian Breda este Internet marketer din 2006, și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009. Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress. Ca experiențe secundare, învață de multe lucruri, chiar dacă nu sunt în activitatea lui de bază – trimitere de newsletter-e, gestionare prezență pe rețele sociale, copywriting, organizare evenimente, training-uri. A urmat în liceu un profil informatic, o facultate de afaceri internaționale (ASE București) și un masterat în comunicare și relații publice (SNSPA București). Pe partea medicală a colaborat cu CisoDental.ro pentru realizarea site-ului și pentru promovare. Ulterior, pentru DeltaHospital.ro (în prezent, Ponderas Academic Hospital) s-a ocupat de partea de SEO și uzabilitate.