Cadoul de sarbatori al medicului tau

Poate ca v-ati gandit deja sa oferiti un cadou de sarbatori medicului care a avut grija de voi de-a lungul anului. Sau poate ca aveti un medic sau viitor medic printre prieteni si ati dori sa-i faceti un cadou cu semnificatie.

Ati putea sa-i faceti fireste un cadou pe care stiti ca si-l doreste de multa vreme, cazul cel mai fericit. Ati putea sa-i faceti cadou o experienta minunata; iar, pentru cineva suficient de apropiat, cateva minute sau, dupa, caz ore petrecute impreuna ar putea fi un cadou mai mult decat suficient. Dar, daca sunteti ca mai toata lumea in preajma sarbatorilor probabil ca veti alerga dupa inca un produs micut, nici prea ieftin, nici prea scump, pe care sa-l consume sau sa-l depoziteze in camera sau cabinetul lui pentru o vreme. Eu va propun o alternativa (ce-i drept, putin egoista din perspectiva mea).

Ati putea sa ii cumparati cartea: „Cine esti tu, doctore?” si iata de ce:

  • Este, pe de o parte, la subiect (pentru medici) si, originala in abordare, pe de alta.
  • Cartea a juns la aproape 3000 de medici deja si mai toti cu care am avut ocazia sa discutam despre ea au apreciat-o si declara ca s-au regasit in carte si ca acesta a inceput sa produca efectele pozitive asteptate. Sunt deja medici care mi-au cerut carti pe care sa le ofere cadou de sarbatori colaboratorilor lor.
  • Puteti „marca” foarte bine pentru ca, pentru o carte oamenii au nevoie si de timpul si pacea mentala de a o si citi. Sarbatorile de iarna ofera momente de reflectie catre majoritatea oamenilor fie ca acestia calatoresc sau isi iau cateva zile de odihna la gura sobei.
  • Doar rasfoind cartea veti gasi suficiente povesti si motive pentru a oferi medicului si gandurile sau dedicatia din jurul cadoului.
  • Si, nu in ultimul rand, exceptand cartile despre tehnica militara si arta razboiului, nicio carte nu a omorat pe nimeni. In cel mai rau caz exista o mica probabilitate ca nu o va citi dar majoritatea cadourilor duc cu ele un mic risc legat de gust.

Daca v-am convins, aveti mai jos linkul catre cei care livreaza cartea prin posta. Ar merita sa va grabiti din doua motive: posta se aglomereaza in prag de sarbatori iar noi mai avem doar cateva zeci de carti din primul tiraj (pe bune! si suntem mandri de asta).

https://cetd.ro/cum-poti-cumpara-cartea-cine-esti-tu-doctore/

Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu