2015…

Un an frumos și interesant pentru Cine ești tu, doctore? (cetd.ro)

  1. Am lansat o nouă carte RePrezintă! – De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Este o frumoasă complementare/continuare a poveștii celei din 2013 Cine ești tu, doctore?, un ghid despre cum să faci prezentări în public în sfera sănătății.
  2. Am fost mai aproape de trei grupuri de profesioniști în medicină: oncologi, diabetologi si medici de familie (care tratează mulți copii).
  3. Am început un proiect de îmbunătățire a comunicării între medici și pacienți pe care îl vom continua și în 2016.
  4. Am continuat să strângem rândurile cu medicii și alti profesioniști din sănătate prin intermediul acestui blog (vă invităm să subscrieți) și al paginii Facebook (la fel, vă invităm să subscrieți).
  5. Am cunoscut mulți profesioniști de valoare care ne-au îmbogățit viața.
Nicolae-Iordache Iordache (459 Posts)

Nicolae-Iordache IORDACHE este deopotrivă consultant, trainer și coach, vorbitor și autor. Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMF “Carol Davila” din București în 1995, și-a completat studiile cu un program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland, Ohio, SUA & CEU Budapesta, absolvit în 2002. Nu a practicat medicina niciodată, însă pe întregul parcurs al carierei a fost foarte aproape de medici. Și-a început activitatea profesională la Service Civil International – România -, însă cea mai mare parte a carierei și-a desfășurat-o în diferite funcțiuni de management domestice și internaționale a două companii farmaceutice - Richter Gedeon și Novartis. A publicat cărțile Cine ești tu, doctore?, primul ghid românesc pentru construcția brandului de doctor publicat în 2013 împreună cu Olivian Breda, si RePrezintă!-De ce și cum să îmbrățișezi discursul schimbării în sănătate. Pe lângă acestea, el mai îngrijește și blogul www.cetd.ro, dedicat educației non-curriculare pentru medici.


Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu